De Watertoren - Logo
ToekomstTOEKOMST


De restauratie- en herbestemmingswerken aan de watertoren van Bree zijn gestart!

Ontdek hier de nieuwe bestemming van deze watertoren.
Evenementen - 0/1De voordeur van de watertoren zal vanaf 2025 toegang geven tot een evenementenruimte op het gelijkvloers en een ondersteunende ruimte op de eerste verdieping.


Particulieren, bedrijven en verenigingen die een neus hebben voor avontuur kunnen deze ruimtes gebruiken voor het organiseren van hun evenement in een bijzondere setting.


Ook andere initiatieven zoals workshops, creatief atelier, tentoonstellingen en kleine culturele voorstellingen zijn meer dan welkom.


Voor de watertoren zal een pleintje worden aangelegd zodat evenementen ook buiten, en bij uitbreiding in het hele stadspark, kunnen doorgaan.

Woning - 2/3/4Op de tweede, derde en vierde verdieping zal een woning worden ingericht die van alle hedendaags comfort wordt voorzien.


Deze woning is bereikbaar via een nieuwe ingang aan de zijkant van het gebouw die rechtstreeks toegang geeft tot de lift die de bewoners naar de gewenste verdieping brengt. Deze lift gaat tot de dakverdieping waar men kan genieten van het prachtige uitzicht vanop de panoramische terrassen.

© 2024 - deWatertoren.be